anna.jpg

HEJ!

Alarmform är Anna Jonsson, AD/designer och illustratör med bas i Malmö och Smålands djupa skogar. Med många års erfarenhet av visuellt arbete, såväl frilans som kollektivt på designbyrå. Min styrka är att bygga upp helhetskoncept, visuella identiteter och att utveckla design med kvalité, driv och hjärta i tryckt och digital form. Från idé och analys till koncept och produktion.

Vi hjälper företag, kommuner, privatpersoner och organisationer att kommunicera sitt budskap. I såväl stora som små projekt, med ett socialt och kulturellt engagemang. Har ni ett projekt inom design, illustration eller webb ni behöver hjälp med så hör av er!

 

EXEMPEL PÅ KUNDER

Moderna Museet, Ystads konstmuseum, Feministiskt initiativ, Rabén&Sjögren, Svensk Jazz, Ramus Förlag, Stadsbiblioteket Malmö, Lunds Kommun, Malmö Stad, Luger, Goldstar, Live Nation, Smaka på Skåne, Fairtrade City Lund, Malmö Högskola, Vånna Inget med flera...

projekt | Anna

Medgrundare av designbyrån
Bon Voyage i Malmö. Vi har under tre år tillsammans arbetat med kreativ och användbar design i både tryckt och digital form. Med design som förändrar. I övrigt är musiken en stor passion. Trummis i Arre! Arre! och tidigare bandcoach på Evelyn.

KONTAKT

Solavägen 23
571 72 Ormaryd

mail

anna@alarmform.se

MOBIL

+46 736 966 444