Animation & Rörlig grafik

Har ett nytt favoritprogram i Adobe-sviten som jag håller på och lär mig: After Effects. Så roligt att göra sin grafik och illustration rörlig! Även mönster och strukturer. Motion graphics efterfrågas idag i större utsträckning och är en viktig del i kommunikationen för många företag och organisationer. Utvecklande att tänka i andra banor i den kreativa processen.

Test MN_1.gif

ABC-poster

Det blev ju inga regniga dagar den här sommaren. Men hann med en ABC-poster till min son Bill och min första färdiga font fick tillfälle att prövas ihop med ett gäng illustrationer, K- som i korv, T- som i trumpinne och O- som i orm osv.

alarmform-abc-poster.jpg
abc-poster-alarmform-4.jpg

Handritat skivomslag - done!

Ett så gott som helt handgjort omslag, sleeve och label för punkrockbandet ESND. 7" singel på gul och vit vinyl. Nu är den tryckt, klar och levererad. Skivbolag och band släpper mer och mer bara digitala släpp så det är alltid fint att få hålla musiken och jobbet en lagt ner i handen och inte bara skåda det på skärmen.

alarmform-esnd-cover.jpg
alarmform-esnd-cover-vinyl.jpg

Friformsrörelsejazz

Visuell identitet för Medi med tillhörande logotype, färgskala, typografi och grafiska element. Medi är en normbrytande duo från Malmö som spelar friformsrörelsejazz med mycket improvisation, rytm och glädje där mottot är att allt kan bli musik. Utöver livespelningar så spelar Medi även barnföreställningar som de turnerar runt med. Ett väldigt roligt uppdrag! Kolla in Medi och deras inspirerande verksamhet @mediduo

alarmform-medi-visuell-identitet-5.jpg
alarmform-medi.jpg
alarmform-medi-press.jpg

Sommarlov va!

Efter en intensiv produktionsperiod på temat KAOS för Bästa Biennalen så är det nu snart dags för semester! Koncept, webbdesign, appdesign, katalogproduktion, marknadsföringsmaterial och mycket mera avklarat, tillsammans med världens trevligaste team på Ystads konstmuseum. Ett illustrerat skivomslag kvar för ESND och sedan är det lata dagar som väntar. Vi ses i augusti!

Glad Påsk-produktion!

Produktionen för Bästa Biennalen 2017 är i full gång! Det blir bland annat allt från ny skrud till webbsidan till KAOS-gympapåsar och konstpedagogiska kort. Håll utkik! #bästabiennalen

I övrigt, dags för lite ledigt. Glad Påsk!

Maps.

För ett tag sedan fick jag i uppdrag av Lunds Turistbyrå att illustrera och formge en karta till deras projekt "Lund till fots". Jag har länge samarbetat med Lunds Turistbyrå i en rad olika projekt och det är alltid lika roligt och givande.