Friformsrörelsejazz

Visuell identitet för Medi med tillhörande logotype, färgskala, typografi och grafiska element. Medi är en normbrytande duo från Malmö som spelar friformsrörelsejazz med mycket improvisation, rytm och glädje där mottot är att allt kan bli musik. Utöver livespelningar så spelar Medi även barnföreställningar som de turnerar runt med. Ett väldigt roligt uppdrag! Kolla in Medi och deras inspirerande verksamhet @mediduo

alarmform-medi-visuell-identitet-5.jpg
alarmform-medi.jpg
alarmform-medi-press.jpg

Sommarlov va!

Efter en intensiv produktionsperiod på temat KAOS för Bästa Biennalen så är det nu snart dags för semester! Koncept, webbdesign, appdesign, katalogproduktion, marknadsföringsmaterial och mycket mera avklarat, tillsammans med världens trevligaste team på Ystads konstmuseum. Ett illustrerat skivomslag kvar för ESND och sedan är det lata dagar som väntar. Vi ses i augusti!

Glad Påsk-produktion!

Produktionen för Bästa Biennalen 2017 är i full gång! Det blir bland annat allt från ny skrud till webbsidan till KAOS-gympapåsar och konstpedagogiska kort. Håll utkik! #bästabiennalen

I övrigt, dags för lite ledigt. Glad Påsk!

Maps.

För ett tag sedan fick jag i uppdrag av Lunds Turistbyrå att illustrera och formge en karta till deras projekt "Lund till fots". Jag har länge samarbetat med Lunds Turistbyrå i en rad olika projekt och det är alltid lika roligt och givande.

Älska dina sidoprojekt!

Förra helgen åkte jag och en av mina bästa vänner över till Köpenhamn för lite inspirations-boost på det årliga eventet We love graphic design. Vi fick med oss en och annan fin insikt (+ en gullig poster). Bland annat: ge kärlek till dina sidoprojekt! Ibland är det bra att flytta fokus och behöver inte innebära procastination. Dvs att du skjuter upp det arbete du egentligen ska göra, eller visst kan det vara så men skit i det! Det ena kan inspirera och ge kraft åt det andra. Sidoprojekt kan knoppa av sig i nya projekt, samarbeten, insikter och upplevelser. Att arbeta som frilansande formgivare och musiker innebär ett konstant flöde av sidoprojekt. På gott och ont. Stort som smått. Men en klar favorit är när jag får formge musik. Skivomslag, konsertaffischer, back-drops etc eller som här: band-tishor! Den här gjorde jag till mitt band Arre! Arre! inför sommarens spelningar.

No Tinder lovin.

När min kära Dempe öppnade sin tatueringsstudio i Malmö  för ett par år sedan så fick han blommor av en av sina stammiskunder. Dessa blommor var köpte hos en viss florist i stan, som när kunden i fråga gled in, insåg att det där är ju kärleken i hens liv. Kärlek vid extremt mycket första ögonkastet och så vidare. På måndagmorgon hängde nämnda florist på låset hos tatueraren. Floristen bad om stammiskundens nr. Mod! De är nu käraste sedan ett par år tillbaka och för att sluta cirkeln så har tatueraren och jag knåpat ihop deras bröllopsinbjudan. Handtypo och tattooillustration. I sommar gifter dom sig på Bullerbyns ängar! Jag vet att det är sällsynt men det är ju jäkligt romantiskt!