Handritat skivomslag - done!

Ett så gott som helt handgjort omslag, sleeve och label för punkrockbandet ESND. 7" singel på gul och vit vinyl. Nu är den tryckt, klar och levererad. Skivbolag och band släpper mer och mer bara digitala släpp så det är alltid fint att få hålla musiken och jobbet en lagt ner i handen och inte bara skåda det på skärmen.

alarmform-esnd-cover.jpg
alarmform-esnd-cover-vinyl.jpg

Backdrop Miriam Bryant.

Det där med musik och formgivning är ju en favorit. Särskilt i kombination. Det är grymt kul att göra artwork för artister! Affischer, skivomslag, backdrops etc. Att förmedla musiken i formen. Love it! Jag fick i uppdrag av United Stage att illustrera och formge en backdrop till Miriam Bryant och hennes vårturné. GBG skyline. Cool och grymt begåvad artist! Det där med storformat kan vara klurigt ibland men det är alltid mäktigt att se sin formgivning på 6x10 meter. Sen har vi ju det där med bilden på bilden men ja ni fattar känslan. Kul med storformat!

Manifestgalan!

Wawawiwa! Mitt band Arre! Arre! fick en mycket fin utmärkelse i fredags. Vi vann Årets Punk på Manifestgalan 2016, SOM - Svenska Oberoende Musikproducenters pris:
Årets vinnare har stormat den svenska punkscenen med känsla, intelligens och självklar attityd. Med intensitet och skarpa texter, översköljt av energiska gitarrer, är deras debutalbum en oemotståndlig punkgodispåse med hårda såväl som mjuka bitar.
Årets vinnare i kategorin punk/hardcore är: Arre! Arre! – A.T.T.A.C.K.
Arre! Arre! – A.T.T.A.C.K (Rundgång Rekords)

Manifestgalan var ju även mycket tjusigt förpackad av designproffsen på Skogen.
Kolla in: skogengrafiskform

GULD, Frank Turner och ohållbarhet.

P3guld var mäktigt! Pompa, konfetti och rysskyla! Nu är det back to work. Jag formger affischer för bokningsbolaget tillika konsertarrangörerna FKP Scorpio. Senaste i ordningen är Frank Turner. Här ser ni en skiss på nämnda punkare.

Som musiker så jobbar en mest kvällar och helger. Som formgivare jobbar en mest dagtid och finns tillgänglig lite när som. Som mamma jobbar en dygnet runt. Sömnen är för tillfället en sällsam fågel. Det är januari och svenskarna ligger i topp vad gäller kaffekonsumtion i världen. Det känns rimligt just idag men säkerligen ohållbart i längden. Lyssnar på Johan Rockström och oroar mig.
P3 GULD och MANIFEST Arre! Arre!

2016 börjar bra! Jag spelar trummor i riotgirrrl-surfpunkbandet Arre! Arre! från Malmö. Vi är nominerade till P3 GULD i år i kategorin Årets rock. Det är hur grymt som helst och på lördag går galan av stapeln på Scandinavium i Göteborg! Som grädde på guldmoset så kan vi idag även annonsera att vi är nominerade till årets Manifest i kategorin punk! Manifestgalan uppmärksammar och premierar den bästa oberoende musiken i Sverige. Jag ser fram emot vårens och sommarens spelningar!

Lyssna på oss på Spotify eller här: arrearre.bandcamp.com