Artwork / Affischformgivning

Roligt att göra artwork / affischformgivning! Nu när en kan gå på spelning igen! Missa inte den här eminenta kombon på Dalhalla i sommar! Uppdragsgivare: FKP Scorpio och United Stage. Jag har formgett mycket konsertaffischer och skivomslag genom åren. Det är en absolut favoritkombination i frilansarbetet , musik + grafisk form! Pandemin har pausat det arbetet men nu är det igång igen, tacksam för det!

Handmade ceramics

Varvar mitt digitala arbete med ett analogt: konsthantverket, det är en konstant work in progress som ni kan följa här @annajonssondesign. Här kommer lite bilder på stora skålar och rosa muggar! Allt i samma lera men med olika glasyrer.

keramik_studioormaryd_4.jpg
keramik_studioormaryd_6.jpg
keramik_studioormaryd_2.jpg

POTTERY || KERAMIK

Slow work 2.0. Att varva det digitala arbetet med det analoga. Det snabba tempot och det som måste få ta tid. Som inte går att skynda på. Den kreativa processen är en ynnest ibland. Håller på och bygger upp en liten baskollektion av tallrikar, muggar och krukor.

marbledplates_annajonsson.JPG
plate_annajonsson.jpg
collection_annajonsson.JPG

Animation | Rörlig grafik

Har ett nytt favoritprogram i Adobe-sviten som jag håller på och lär mig: After Effects. Så roligt att göra sin grafik och illustration rörlig! Även mönster och strukturer. Motion graphics efterfrågas idag i större utsträckning och är en viktig del i kommunikationen för många företag och organisationer. Utvecklande att tänka i andra banor i den kreativa processen.

Test MN_1.gif

Handritat skivomslag - done!

Ett så gott som helt handgjort omslag, sleeve och label för punkrockbandet ESND. 7" singel på gul och vit vinyl. Nu är den tryckt, klar och levererad. Skivbolag och band släpper mer och mer bara digitala släpp så det är alltid fint att få hålla musiken och jobbet en lagt ner i handen och inte bara skåda det på skärmen.

alarmform-esnd-cover.jpg
alarmform-esnd-cover-vinyl.jpg

Sommarlov va!

Efter en intensiv produktionsperiod på temat KAOS för Bästa Biennalen så är det nu snart dags för semester! Koncept, webbdesign, appdesign, katalogproduktion, marknadsföringsmaterial och mycket mera avklarat, tillsammans med världens trevligaste team på Ystads konstmuseum. Ett illustrerat skivomslag kvar för ESND och sedan är det lata dagar som väntar. Vi ses i augusti!