Grafisk form + musik

Artwork/grafisk formgivning av konsertaffisch, print + digitala kanaler till Linnea Henrikssons Sommarturné 2022. Många fina stopp, do not miss! På uppdrag av bokningsbolaget United Stage. Roligt, tack för det!

Artwork / Affischformgivning

Roligt att göra artwork / affischformgivning! Nu när en kan gå på spelning igen! Missa inte den här eminenta kombon på Dalhalla i sommar! Uppdragsgivare: FKP Scorpio och United Stage. Jag har formgett mycket konsertaffischer och skivomslag genom åren. Det är en absolut favoritkombination i frilansarbetet , musik + grafisk form! Pandemin har pausat det arbetet men nu är det igång igen, tacksam för det!

GULD, Frank Turner och ohållbarhet.

P3guld var mäktigt! Pompa, konfetti och rysskyla! Nu är det back to work. Jag formger affischer för bokningsbolaget tillika konsertarrangörerna FKP Scorpio. Senaste i ordningen är Frank Turner. Här ser ni en skiss på nämnda punkare.

Som musiker så jobbar en mest kvällar och helger. Som formgivare jobbar en mest dagtid och finns tillgänglig lite när som. Som mamma jobbar en dygnet runt. Sömnen är för tillfället en sällsam fågel. Det är januari och svenskarna ligger i topp vad gäller kaffekonsumtion i världen. Det känns rimligt just idag men säkerligen ohållbart i längden. Lyssnar på Johan Rockström och oroar mig.




A BIT BACK TO WORK.

Har börjat samarbeta med konsert- och festivalarrangörerna FKP Scorpio. Känns extra bra att inleda med att formge en turnéaffisch för ett band från Malmöscenen, som i min mening konstant levererar nya grymma och intressanta band!