En klassiker för de allra minsta

Stort grattis till Louise Glück, årets Nobelpristagare i litteratur! Och Rámus förlag! För några år sedan illustrerade jag och formgav dessa två pekböcker “klassiker för de allra minsta” på detta fantastiska lilla förlag! Gösta Berlings färger och Doktor Glas räknar.

IMG_E2186.JPG

Animation | Rörlig grafik

Har ett nytt favoritprogram i Adobe-sviten som jag håller på och lär mig: After Effects. Så roligt att göra sin grafik och illustration rörlig! Även mönster och strukturer. Motion graphics efterfrågas idag i större utsträckning och är en viktig del i kommunikationen för många företag och organisationer. Utvecklande att tänka i andra banor i den kreativa processen.

Test MN_1.gif

Handritat skivomslag - done!

Ett så gott som helt handgjort omslag, sleeve och label för punkrockbandet ESND. 7" singel på gul och vit vinyl. Nu är den tryckt, klar och levererad. Skivbolag och band släpper mer och mer bara digitala släpp så det är alltid fint att få hålla musiken och jobbet en lagt ner i handen och inte bara skåda det på skärmen.

alarmform-esnd-cover.jpg
alarmform-esnd-cover-vinyl.jpg

Sommarlov va!

Efter en intensiv produktionsperiod på temat KAOS för Bästa Biennalen så är det nu snart dags för semester! Koncept, webbdesign, appdesign, katalogproduktion, marknadsföringsmaterial och mycket mera avklarat, tillsammans med världens trevligaste team på Ystads konstmuseum. Ett illustrerat skivomslag kvar för ESND och sedan är det lata dagar som väntar. Vi ses i augusti!